Wanneer je een airco gaat aanschaffen wil je natuurlijk precies weten wat er op de markt is en wat de beste airco’s zijn tegen de scherpste prijs. Je kunt je er zelf flink in verdiepen, maar om het je wat gemakkelijker te maken hebben we in dit artikel de top vijf beste airco’s voor je op een rij gezet. En heb je besloten welke het wordt, kijk dan naar een airco van CVkoopjes: hier vind je gegarandeerd de scherpste prijzen!

  1. Tristar

Een tristar airco is een mooie en compacte airco die goed uit de test komt in de prijs-kwaliteitsverhouding. Met tristar krijg je je slaapkamer snel koel, want deze airco is krachtig genoeg voor een ruimte van 60 vierkante meter. Een prettige bijkomstigheid in een grotere ruimte, ook als je thuis werkt. Je kunt de airco namelijk makkelijk verplaatsen.

  1. Rision Mini Aircooler

De Rision Mini Aircooler is de beste keuze als je op je budget wilt letten. Deze airco heeft geen slang, maar is wel lekker klein zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Met een USB-aansluiting kun je deze mini airco zelfs aansluiten aan je laptop of powerbank. Perfect als je gaat kamperen bijvoorbeeld!

  1. Daikin

De Daikin airco is de beste keuze als geld geen rol speelt bij het uitkiezen van je airco. Je kunt altijd wel het juiste systeem voor je woning en wensen uitkiezen. De innovatieve technieken zoals de mogelijkheid tot combinatie met een warmtepomp is ideaal. Ook een bewegingssensor zorgt ervoor dat de airco uit gaat als er geen warmte gedetecteerd wordt. Een Daikin is tenslotte ontzettend duurzaam in gebruik.

  1. AEG Chill Flex Pro

Een van de best beoordeelde airco’s van dit jaar is de AEG Chillflex Pro. Logisch, want deze mobiele airco is multifunctioneel en kan ruimtes tot 70 vierkante meter koelen. Toch lijkt deze het meeste geschikt voor een ruimte tot 30 vierkante meter. Met zijn vele functies als temperaturen, timers en een slaapmodus maakt de airco makkelijk in gebruik.

  1. Aspen Xtra

Deze draagbare airco van Aspen is ontzettend stil. En wat is er nou prettiger dan een airco die geen geluid maakt? Zonder gebrom val je heerlijk in slaap. De mobiele airco verwarmd ruimtes tot wel 40 vierkante meter en met de ontvochtiger in het systeem heb je een zeer effectieve airco.