Ben je van plan buiten aan de slag te gaan en ben je daarom op zoek naar een goed dekkende beitsverf op waterbasis? Denk dan eens aan Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg. Dit is een dekkende hybride beitsverf op waterbasis. Behandel je het hout hiermee, dan weet je zeker dat je daar voor de komende 10-12 jaar geen omkijken meer naar hebt.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van het gebruik van Jotun Demidekk? Het geeft de perfecte dekking maar zorgt ook voor een uitstekende bescherming tegen Uv-straling. Daarnaast zorgt deze beitsverf er ook nog eens voor dat de houtstructuur mooi zichtbaar blijft, waardoor je een natuurlijke uitstraling behoudt. De perfecte hechting en het makkelijk verwerken van de beitsverf zorgt ervoor dat dit een populaire keuze is. Niet alleen bij thuisklussers, maar ook bij vakschilders. En heb je een oude verflaag waar je overheen wilt schilderen? Als de oude verflaag nog goed van kwaliteit is en niet bladdert, kun je hier gewoon overheen schilderen met de beitsverf. De beitsverf is stofdroog na 30 minuten en al overschilderbaar na 2 uur.

Jotun Demidekk bestellen

Wil je de beitsverf bestellen, dan kan dit via de website. De verf is te bestellen in 750 ml, 3 liter en 10 liter. Daarnaast kun je hem in het wit bestellen, of kun je de juiste mengkleur kiezen. De verf heeft een zijdeglanzen uitstraling en hoeft niet verdund te worden. Met één liter verf schilder je ongeveer 8 vierkante meter, lees dit altijd goed door om misverstanden te voorkomen.

Heb je de juiste hoeveelheid bepaald, dan kun je dit in je winkelwagen plaatsen. heb je nog kwasten, verfrollers of een verfspuit nodig? Ook deze benodigdheden kun je direct mee bestellen. Uiteraard betaal je verzendkosten bij iedere bestelling maar, wanneer je voor €50,- of meer besteld, betaal je geen verzendkosten. In principe wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden als je deze voor 23:00 hebt besteld, tenzij dit anders wordt aangegeven.

Wil je een grote bestelling of zakelijke bestelling plaatsen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Hiervoor kun je het beste contact opnemen met de klantenservice.

Vragen en/of opmerkingen

Heb je nog andere vragen, opmerkingen of klachten? Je zou dan allereerst onder het kopje ‘klantenservice’ kunnen kijken of daar een antwoord op je vraag te vinden is. Is dat niet het geval, dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice. Op de website onder het kopje ‘contact’ vind je alle mogelijkheden om contact op te nemen.