Opruimen, voor de meeste mensen is het zonde van de tijd. Herken je dit? Aan de andere kant scheelt het jou veel tijd wanneer je de spullen of kleren, die je nu nodig hebt, zonder lang te zoeken snel uit de kast kunt plukken. Stiekem dromen wij allemaal van voldoende bergruimte en de perfecte kledingkast waar je shirts, broeken en sportkleren overzichtelijk op een rij liggen, toch?

Hoe maak je een kast op maat of inloopkast?

Denk je bij een opgeruimde kamer meteen aan een kledingkast op maat of de ultieme droom – een inloopkast? Perfect voor iedereen die van kleding shoppen houdt of zijn unieke tweedehands kledingstukken, merk kleding of tassen mooi wil uitstallen. Je ontwerpt jouw individuele kledingkast op maat eenvoudig in 3D, op basis van de beschikbare plek in je kamer. Op basis van de tekening weet je ook meteen wat jouw kast op maat kost, geen verrassingen dus.

Welk kastinterieur kies jij voor jouw inloopkast?

Aan de hand van jouw opberg wensen kies je de legplanken, hangplek, lades, stropdashouder,  kastindeling en verlichting die helemaal bij jou past. Ga je voor een maatwerk kast met spiegeldeuren? Dat kunnen draaideuren of ruimtebesparende schuifdeuren zijn. Kan je makkelijk jouw outfit te checken. Een inloopkast op maat realiseer je net zo makkelijk in een kleine kamer. Juist daar is het de moeite waard om met een goede kastindeling elke plek te benutten. Maar een maatwerk kast is veel vaker de beste oplossing.

Een kast op maat voor je wasmachine, berging of zolder? Doen!

Heb je een kast met standaard afmetingen en blijft ruimte onbenut vanwege hoge plafonds of een schuine wand op zolder? Of zit er net die halve meter naast je kast en kijk je in een donker, stoffig hoekje? Met een kast op maat is dit verleden tijd, omdat je de afmetingen exact aanpast. Naast een kledingkast op maat is de kast op maat voor je wasmachine de meest populaire maatwerk oplossing. Hoezo?

Win een zee aan ruimte met een maatwerk kast

Een berging, zolder of bijkeuken is de kamer in huis waarmee je met een maatwerk kast veel ruimte wint. Je wasmachine staat op ooghoogte, je sportkleding en schoenen heb je dankzij voldoende legplanken snel bij de hand. Je administratie, schoonmaakspullen of voorraad aan levensmiddelen berg je netjes achter kastdeuren op. Ideaal toch, een kast op maat?